Kategorier

Parteret kalkun

6 personer

1 kalkun, ca 2 kg
1 æg
3 spsk mælk
2 tsk revet løg
7 dl cornflakes
½ tsk hvidløgspulver
1½ dl margarine
groft peber fra kværn

Del en optøet minikalkun i 10-12 pæne stykker. Pisk 1 æg sammen med 3 spsk. mælk, groft peber fra kværn sammen med 2 tsk. revet løg. Knus 7 dl cornflakes meget fint og bland det med ½ tsk. hvidløgspulver. Kalkunstykkerne dyppes i blandingen og lægges tæt sammen i en smurt bradepande (men ikke over hinanden) margarinen smeltes og fordeles over kalkunstykkerne, og det hele sættes i en forvarmet ovn. Tid og temperatur: ca 1 time ved 200°.

Serveres straks med blandet, frisk salat og pommes frites eller kartoffelsalat.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>