Kategorier

Laksefarseret kalkunbryst

Fisk, fjerkræ, hovedret 4 personer

1 kg kalkunbryst
200 g laks
1 rødløg
1 dl fløde
1 æg
Koriander
Basilikum
Hvidløg
Ingefær
Salt og peber

Marinade:
4 dl yoghurt naturel
2 spsk karry
1 lime
2 spsk ahornsirup
Hvidløg

Kør laksen til fars. Rør den med fløde, æg og løg, og krydder den med frisk hakket basilikum, koriander, ingefær og hvidløg. Lad farsen hvile i en halv time.
Løsn skindet fra kalkunbrystet så der dannes en lomme, eller skær en lomme i selve brystet. Fyld farsen i lommen.
Lav en marinade af yoghurt, karry, lime, sirup, hvidløg og salt. Hæld marinaden over kalkunbrystet, og lad det trække 1-2 timer i køleskab.
Sæt kalkunbrystet i ovnen ved 200° i ca. 25-30 min.
Serveres med jasminris og sovs eller dressing efter egen smag. Evt. kan marinaden bruges som grundlag for en dressing.

Kilde: Kent Jensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>