Kategorier

Kalkun stroganoff

Hovedret, sammenkogt, fjerkræ 4 personer

600 g kalkun i strimler
2 spsk paprika
6 skiverrøget bacon i tern
2 løg
3/4 kg brune champion
1 spsk olie
1 dåse tomatpuré
1 dåse cremefraiche (evt. piskefløde)
1 dl boullion
Salt & pebber

Løgene og champion hakkes og brunes i halvdelen af olien i en pande sammen med den røget bacon i tern. Kalkun kødet drysses med pebber og paprika, og brunes i den anden halvdel af olien i en gryde. Tilsæt tomatpuré og boullion, og lad retten småsnurre i en 5 minutter. Løgene, championen og den røget bacon hældes i gryden med kødet, og retten småsnurrer yderligere en 7-8 minutter.

Inden retten serveres, jævnes den med cremefraiche, og smages til med salt, pebber og evt. paprika.

Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta skruer.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.