Kategorier

Kyllingeoverlår på urtebund

3 personer

200 g selleri
3 gulerødder
300 g rosenkål
3 dl vand
500 g kyllingeoverlår
1 stk. provencekrydderi
1 tsk salt
peber

Tilbehør:
3/4 kg halve bagte kartofler

Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger. Rosenkålene skæres i skiver. Grøntsagerne lægges i en bradepande. Vandet hældes over. Kyllingestykkerne lægges over. Drysses med provencekrydderi, salt og peber. Stilles i ovnen ca. 45 min. ved 200 C.

Kilde: SuperBrugsen reklameavis uge 8/1997

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>