Kategorier

Superkylling

4 personer

Krydderierne giver en guddommelig smag.

1 stor kylling (1500 g)
2 fed hvidløg (store)
paprika (rosen)
Knorr aromat
Knorr klassisk fransk krydderiblanding
salt og peber
fedtstof – smør eller olie
1 kg kartofler

Kyllingen deles i 4 stykker. 1 fed hvidløg presses og fordeles over kyllingestykkerne. Paprika og de 2 Knorr krydderier drysses over samme med en smule salt og peber. Et par smørklatter fordeles over stykkerne – eller et par dråber olie. Kyllingestykkerne lægges i en bradepande stilles i ovnen under en tændt grill. Grilles indtil skindet tager farve. Ovnen stilles på 180 grader og stykkerne steger videre i 45 min. Til slut en hurtig tur under grillen. Dryp ofte med stegeskyen.

Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i både, lægges i en bradepande og steger sammen med kyllingen i 45 min. Kartoflerne drysses med et presset hvidløgsfed og salt og peber.

Serveres med kartoflerne og grøn salat, med en syrlig dressing.

Kilde: Villy Erichsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>