Kategorier

Kyllingebryst med blancheret salat

4 kyllingebryster med skind og ben
salt
friskkværnet sort peber
½ dl olivenolie
100g baconterninger
4 dl creme fraiche 38%
4 salathoveder

Tilbehør:
nykogt spinatbåndpasta

Krydr kyllingestykkerne med salt og peber. Kom olie og baconterninger i en dyb pande og rist, til bacon er gylden og sprød. Tag dem op med en hulske og gem dem til anretningen. Brun kyllingestykkerne på begge sider og vend skindsiden op. Tilsæt creme fraiche og bring det i kog. Læg låg på og lad det simre for svag varme i 40 minutter. Del salathovederne lige igennem fra stokken, så bladene hænger sammen. Skyl dem forsigtigt og damp dem på en dyb pande i 5 minutter med det vand der hænger ved, til de er klare i farven. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Anret kyllingbrysterne og garner med de varme salathoveder. Hæld sovsen ved og drys med bacon. Server pasta eller nye kartofler til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.