Kategorier

Kylling Cordon Bleu i hvidvin

4 personer

4 kyllingebryster – gjort en smule flade
4 stykker Emmentalerost (intet andet dur)
4 tynde skiver skinke
mælk
mel
salt, peber
smør
piskefløde
tør hvidvin
4 kødpinde

Læg kyllingebrysterne fladt på bordet. Kom 1 stykke Emmentalerost ovenpå 1 kyllingebryst og derefter 1 skive skinke ovenpå. Rul sammen og kom kødnål i. Gentag proceduren med de andre kyllingestykker. Bland mel, salt og peber sammen. Dyp rullerne i melblandingen og steg dem i smør til de er brune. Hæld hvidvin over til rullerne er 3/4 dækket. Lad det simre ved svag varme i 20 min. Osten vil sive ud efterhånden som de steger, men bliv ikke urolig. Når rullerne er færdige, dækkes de til for at holde varmen. Tilsæt fløde og smag til med salt.

God til ris. Også godt med en smule persille drysset over. Kan serveres med alle grønsager.

Guddommeligt lækkert. God appetit.

Kilde: Tania Groth

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.