Kategorier

Kylling i paprikasauce

Kylling, Hovedret, Saucer – Personer: 5
 
2 Kyllinger ( ca. 900 g)
1 ts Groft salt
2 ts Delikatessepaprika
50 g Smør
1 lg Chalotteløg
1 Fed knust hvidløg
2 ½ dl Hønsebouillon (terning+vand)
2 dl Creme fraiche
1 tb Hvedemel

Pynt:
Flüte eller løse ris

Del kyllingerne i 4 dele. Gnid dem med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden. Svits hakket løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden. Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre, 25-30 min. Tag kyllingestykkerne op. Rør creme fraiche og mel sammen. Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. Smag saucen til. Hæld den over kyllingestykkerne.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>