Kategorier

Kylling braiseret med linser

4 personer

1 frilandskylling
4 skalotteløg
1 gulerod
1 pastinak
8 blade salvie
250 g linser – gerne fra Puy
1½ dl hvidvin
ca. 2 dl vand
ca. 2 spsk creme fraiche 38%
smør
salt
peber

Del kyllingen i 6-8 stykker. Brun stykkerne i smør på en sautérpande eller i en stegegryde, der tåler at komme i ovnen, og tag dem op. Skær skalotteløg i smalle både og skær rodurterne ud i halvgrove tern. Kom grøntsagerne i panden, sautér let og kom så salvie og linserne ved. Hæld vand og vin ved og kog et par minutter. Kom kyllingestykkerne ovenpå, læg låg på og kom retten i en 160 grader varm ovn ca. 1 time. Rør creme fraiche i. Grill evt. et par minutter inden serveringen.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.