Kategorier

Kylling med ris (Arros con pollo)

4 personer

4 spsk olivenolie
100 g baconterninger
8 kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 mellemstor grøn eller rød chilipeber befriet for kerner og ribber og hakket
2½ dl ris
1 ds. flåede hakkede tomater
½ liter hønsekødsbouillon
1 tsk salt
1 spsk tørret oregano
100 g ærter
ca. 100 g syltet rød peber i strimler fra glas

Varm 2 spsk af olivenolien i en tykbundet gryde med låg og rist baconterningerne heri. Tag dem op, kom resten af olien i gryden og brun kyllingeoverlårene på alle sider. Drys med salt og peber efter smag og tag lårene op. Hæld fedtet fra, undtagen 3 spsk og tilsæt resten af ingredienserne under omrøring. Bring blandingen i kog, tilsæt bacon og kyllingestykker, og lad retten simre under låg i ca. 30 minutter eller til væden er absorberet. Tag kyllingestykkerne op og rør i risene. Læg kødet tilbage på risene, fordel ærter og peberstrimler på retten og lad den simre under låg et par minutter til inden severing. Spis evt. grøn salat til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.