Kategorier

Kylling Cordon Bleu

4 personer

4 kyllingebryster a 125 g
4 skiver skinke a 40 g
100 g Emmentaler
2 spsk smør
1 dl hvidvin
2 dl hønseboullion
100 g flødeost
1½ dl fløde
salt og peber
1 bdt. basilikum

Tilbehør:
friskkogt pasta eller pillekartofler

Læg kyllingebrysterne (uden ben) med skindet nedad, læg en skive skinke og en skive ost på hver, rul dem sammen, og luk dem med kødnåle. Drys med salt og peber. Brun rullerne let i smørret, hæld boullion og hvidvin ved, og lad retten simre under låg i 25 minutter. Hæld flødeost og fløde ved, og lad saucen koge ind til passende konsistens. Tag kyllingerullerne op. Pisk saucen igennem, tilsæt finthakket basilikum (gem lidt til pynt), og smag retten til.

Servér med friskkogt pasta eller nye kogte kartofler.

Kilde: Den Store Kogebog – Gourmetklubben Grenaa

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>