Kategorier

FYLDT KYLLINGEBRYST

Der anvendes : Til 4 personer

4 store kyllingebryster
4 papirtynde skiver Parma skinke/eller anden god
4 tynde skiver mild ost
4-8 skyllede spinatblade
salt og peber
mel
smør og olivenolie til stegning

Sauce af :
1 dl. tør hvidvin
1 dl. hønse bouillon
1 tsk. citronsaft
salt og peber
2-3 spsk. blødt smør

Fremgangsmåde :
1 : Flæk Kyllingebrysterne næsten helt igennem med en skarp kniv. Fold kødet ud til et stort stykke og bank det ud, så tyndt som det er muligt, evt. mellem pergamentpapir.

2 : Læg skinke og osteskiver på kyllingekødet sammen med spinatblade og drys med salt og peber. Rul Kyllingebrysterne sammen og hold dem sammen med en tandstik eller bind bomulds snor om.

3 : Vend kødet i mel og brun kyllingerullerne godt på alle sider i smør og olie og læg dem i et ovnfast fad.

4 : Kom vin, bouillon og citronsaft i en pande, kog det hele ind for kraftig varme i 1 minut. Smag til med salt og peber. Pisk smørret i og hæld denne sauce ved kødet. Sæt retten i ovnen ved 225 i 6-8 minutter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.