Kategorier

Kylling chasseur

4 personer

700 g vinger og/eller lår
60 g mel
smør
salt
peber

Sauce:
60 g smør
1 hakket løg
250 g champignon
400 g flåede tomater
2½ dl tør hvidvin
2 dl hønsebouillon
1 kvist hakket estragon
salt
peber

Vend kyllingestykkerne i mel tilsat salt og peber. Gennemsteg dem (ca. 25 min)

Sauce: Svits løgene. Tilsæt champignon og lad det simre ca. 2 min. Tilsæt flåede tomater, bouillon, hvidvin, estragon, salt og peber. Lad det koge godt ind (ca. 10 min).

Serveres sammen med f.eks. ris, grøntsager, flutes eller salat.

Kilde: Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>