Kategorier

Krydrede Kyllinger

Kylling, Hovedret – Personer: 4

1 kylling
2 hugget sukker
1/4 tsk peber
1 tsk salt
løvstikke
citronmelisse
persille
olie
50 g margarine
1 bouillonterning
2 dl vand

Kyllingen flækkes, 1 stk hugget sukker lægges i hver halvdel, og der drysses salt, peber, citronmelisse, hakket friske løvstikke samt groft hakket persille i hver kyllinghalvdel, margarinen lægges på i små klumper og trykkes fast. Kyllingen vendes forsigtigt, så skindsiden kommer opad, og de lægges i en lille bradepande. Pensles med olie og salt, og sættes i et forvarmet ovn ved 225 grader, i ca 45 min. Derefter tilsættes 2 dl bouillon og under stegningen duppes 3 gange grundigt med stegeskyen. Serveres med pommes frites.

Kilde: Henrik Nielsen, 13 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>