Kategorier

Sennepskylling

Hovedret, kylling 4 personer

1 kylling
1 spsk rosmarin
Salt
Peber
2 tsk halvstærk fransk sennep
ca. 1 tsk olie
1-2 spsk smør

Tomatsalat:
4-5 store modne tomater
1 lille løg
2 spsk estragoneddike
salt
peber
1 fed hvidløg

Skyl og tør kyllingen indvendig og udvendig. Kom halvdelen af rosmarinen i kyllingen og gnid den med salt og peber ind- og udvendig. Bland olie, sennep og resten af rosmarinen og smør kyllingen udvendig med blandingen. Læg kyllingen i en smørsmurt bradepande og lad den stege i ca. 50 min ved 225° (ovnen skal være forvarmet). Pensl kyllingen med sennepsblan- dingen flere gange under stegningen. Skær tomaterne i skiver og løgene i tynde ringe og læg dem i en skål. Bland en dressing af eddike, salt, peber og presset hvidløg og hæld den over salaten. Kylling og salat serveres med flütes.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>