Kategorier

Kold barbecuesovs

Anvendelse: Frikadeller, kylling, koteletter og grillmad.

2½ dl oksebouillon
3 spsk barbecuesauce
2 spsk tomatketchup
1½ tsk paprika
2 fed presset hvidløg
peber
chilipulver
1-1½ tsk majsstivelse

Bring bouillon, barbecuesauce, tomatketchup, paprika og hvidløg i kog i en gryde. Smag til med peber og chili, og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kog sovsen igennem i 3 minutter, og afkøl den inden servering.

Tips: Hvis sovsen ikke jævnes, kan den bruges som grillmarinade. Lad kødskiver eller kylling trække ½-1 time i marinaden i køleskabet, før de grilles.

Copyright: Levnedsmiddelstyrelsen

Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: “Den lette sovsekogebog”, 1993

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>