Kategorier

Kartoffelsuppe

500 g melede kartofler
2 bouillonterninger
1 løg
2,5 liter vand
brøndkarse
salt og kværnet peber
6 tsk creme fraiche

Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Løget hakkes fint. Løg og kartofler koges i vand tilsat bouillonterninger. Der skal ikke tilsættes salt. De kogte kartofler tages op med en hulske og pureres. Puréen hældes tilbage i kartoffelvandet. Kartoffelsuppen piskes jævn og bringes i kog. Der tilsættes fintklippet brøndkarse. Suppen koger for svagt blus i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber.

Servering: Suppen hældes i varme suppekopper. Pynt med en tsk creme fraiche og lidt brøndkarse. Server flute til.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>