Kategorier

Silanka - God Russisk suppe

(4 personer)

1 1/2 liter vand
3 bouillonterninger (kød)
1 salt/sur syltet agurk
2 løg
2 friske tomater, el. ketchup
4 kartofler store
2 gulerødder
små mængder kød og/el pølser
evt mere salt, melis,
cayenne peber

Kartofler og gulerødder gøres i stand, skæres i små stykker (½ cm terninger) og kommes i vandet i en gryde sammen med terninger og tomater el. ketchup (evt koncentrat). Koges op og småkoger på lavt blus. Agurken hakkes og kommes i. Løgene hakkes og svitses i olie på en pande, indtil de er gyldne. Kødet brunes samtidig el. for sig. Kødet og løgene kommes i suppen, der koger videre, indtil alt er mørt. Suppen smages til med salt, lidt melis, og lidt cayenne peber.

Serveres med creme fraiche.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.