Kategorier

Fiskesuppe med torsk

1/2 OSCAR fiskebouillon 50 g
400 g hakket løg
1 gulerod
20 oliven fyldt med rød peber
2 spiseskefulde Sel de vie Fine Herbes
1 dl olivenolie (jomfruolie)
2 dåser tomatkoncentrat a 140 g
6 fed hvidløg
Saften af en halv citron.
1/2 teskefuld stærk paprika
peber

Fyld:
1 pakke Danefrost grønlandske torskestykker 400 g
200 g frosne rejer

Tilbehør:
8 kuvertflute

Tilberedningstid: 90 minutter.

-90 min: I en stor jerngryde hældes 2 liter vand. Fiskebouillonen hældes i sammen med de snittede løg og den skivede gulerod. Det koges uden låg i en halv time.

-60 min: Hvis der er fordampet vand, fyldes der op til samme mængde som ved starten. Fine herbes og knuste hvidløg og oliven tilsættes. Der koges yderligere 20 minutter ved svagt blus og under låg.

-40 min: De kogte grønsager findeles i en blender og hældes tilbage i suppen. Tomatkoncentrat og olivenolie tilsættes. Torskestykkerne bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Der koges ved svagt blus i 20 minutter.

-20 min: Torskestykkerne deles i 6-7 stykker af en skefulds størelse og tilsættes suppen sammen med rejerne. Kuvertflutene varmes i ovnen. Suppen varmes op til kogning og smages til med salt, peber og citronsaft.

0 min: Suppen er klar til at servere.

Kilde: Ole Vagn Olsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.