Kategorier

Karryrejer på salatbund

400 g mellemstore rejer (pillede)
8 blade af icebergsalat
½ dl hønsebouillon
1 lille løg (hakket)
1 fed hvidkøg (fint hakket)
½ – 1 spsk karrypasta
250 g sukkerærter
2 spsk friskhakkedt korrinader eller
2 spsk reven citronskal og 3 kviste persille (hakket)

Karrypasta:
½ dl cayennepeber
½ dl vand
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
2 tsk karry
Det mixes i en foodprocessor
Opbevares mørkt og svalt.
 
Læg salatbladene på fire tallerkener, og stil dem til side.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stegepande ved god varme.
Damp løg og hvidløg, til det er mørt, ca 5 min. Tilsæt karrypastaen.

Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 min.
Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 min.
Tag wok’en fra varmen.

Tilsæt frisk koriander, eller hakket persille og citronskal,
og anret på tallerkenerne. Server straks.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.