Kategorier

Marokkansk partydip

Grønne retter – 10 personer
 
2 fed hvidløg
1 potte koriander eller bredbladet persille
400 g tørrede kikærter
4 spsk citronsaft
4 spsk olivenolie
chilisauce

Tilbehør:
400 g skrællede gulerødder i tynde stave
400 g broccoli i buketter kogt 1 min skyld i koldt vand
400 g cherrytomater
Tortillachips
2 gule peberfrugter i tynde strimler
2 røde peberfrugter i tynde strimler
2 grønne peberfrugter i tynde strimler

Udblød kikærterne i koldt vand 6-8 timer. Kog dem i ca 50 min eller 2 dåser konserverede kikærter. Kom alle ingredienserne i en foodprocesser eller blender ca 1 min. Hæld dipsausen i en skål og stil den koldt. Stil skålen med dipsaucen midt på en stor tallerken og arranger grøntsagerne rundt om.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>