Kategorier

Karolines kartoffelsalat

Grøntsager, salater 4 personer

1 kg mellemstore kartofler
½ l vand
2 tsk groft salt

Dressing:
2 bæger salat yoghurt (500ml)
1 finthakket zittauerløg (50g)
1 dl finthakket syltetasie (100g)
1 spsk asielage
2 tsk karry
2 tsk sukker
½ tsk groft salt

Pynt :
Karse.
Kan serveres til: Skinkeschnitzler

Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Kom kartoffelskiverne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 9 min Hæld kartoflerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Dressing: Rør salatyoghurten sammen med de øvrige ingredienser. Vend de afdryppede, lune kartoffelskiver i dressingen og smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Tip: I stedet for at finthakke løg og asie kan de blendes sammen med asielage i ca. 1 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.