Kategorier

Kold kartoffelsalat

4 personer

Tilberedningstid: 2 timer inkl. 1 time i køleskabet.

1 kg aspargeskartofler eller små pillekartofler

Til dressing:
2½ dl ylette
1 lille hakket løg
1 tsk dijon sennep
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
1 tsk hvid peber

Kog kartoflerne med skræl, pil dem og lad dem afkøle.
Skær kartoflerne i tern.
Alle ingredienserne til dressingen blandes i og smages til.
Dressingen hældes over kartoflerne og det hele blandes forsigtigt.
Kartoffelsalaten sættes i køleskabet indtil serveringen. Kartoffelsalaten smager bedst, hvis den trækker mindst 1 time i køleskabet.

Servering: Hvis kartoffelsalaten tilsættes 200 g skinke, bliver det en hel middagsret.

Kilde: Ernærings- og husholdningsøkonom Karin Andresen, Forbrugerrådet

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.