Kategorier

Kaningryde

(4-6 portioner)

1 renset kanin 1-2 kg
50 g dulle
2 hk. løg
1 hk. grøn peberfrugt
3 spsk tomatpuré
4 dl bouillon
2 dl halvtør hvidvin
salt og peber
1-2 tsk timian
2-3 spsk mel
1 bdt. hk. persille

Gør kaninen i stand som til stegt hare HUSK LINK. Hug den i mindre stykker. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun kødstykkerne heri. Tilsæt løg og peberfrugt og lad også det få farve.
Rør tomatpureen ud i lidt af bouillonen. Hæld det i gryden med resten af bouillonen og vinen. Krydr med salt, peber og timian. Lad retten koge ved svag varme under låg i 45-60 min. til den er mør.
Jævn med melet rørt sammen med lidt koldt vand. Lad det koge endnu et par min. Smag kaningryden til og servér den i et halvdybt fad med hakket persille over.
Serveres med løse ris eller kogte kartofler.

Minder om denne opskrift:

2 comments to Kaningryde