Kategorier

Medister-gryde

600-700 g medisterpølse
ca. 5 dl vand
2 gulerødder i små stykker
2 porrer eller store løg i skiver
6-8 kartofler i tynde skiver
6 stk. hel allehånde
1 laurbærblad
salt
hk. persille

Prik pølsen nogle steder med en nål. Læg den i en gryde. Hæld vandet på og kog pølsen ved svag varme i ca. 10 min. uden låg.
Tag pølsen op. Læg grønsager og krydderier lagvis i gryden med pølsen øverst. Dæk gryden med låg og lad retten koge ganske småt i pølsesuppen, indtil alle grønsagerne er møre.
Tag pølsen op, skær den i skiver og læg den tilbage i gryden.
Drys rigeligt persille på lige før serveringen. Sæt groft rugbrød på bordet til retten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>