Kategorier

Porreret

1 bdt. porrer (4 stk.)
1 dl olie
2 dl løse ris
5 tomater skåret i små stykker
1 stor peberfrugt
½ L suppe eller bouillon
salt og peber
1 god håndfuld friskhakket grønkål eller 1 bdt. persille
saft af 1 citron

Skær porrer i tynde skiver og rist dem i olien i en dyb pande. Kom risene i og lad dem snurre sig blanke i olien. Tilsæt tomat – og peberfrugttern og lad det snurre sammen få min. Hæld suppen ved og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad småkoge i 15-20 min.
Bland grønkål eller persille samt citronsaft i og server retten i et halvdybt fad.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>