Kategorier

Kalkunsalat

2½ dl A38
65 g kogt kalkunkød
30 g forårsløg
30 g hvidkål
½ dl skåret dild
30 g syltede agurker
1 tsk citronsaft
¼ tsk salt
1 knsp. hvid peber

Hæld A38 til afdrypning i kaffefiltre. Stil dem i køleskab min. 6 timer eller natten over.
Hak kalkunkødet groft, evt. i foodprocessor. Snit forårsløgene fint, hak hvidkålen og de syltede agurker fint.
Rør i den afdryppede A38 med salt, peber og citronsaft.
Vend kalkun, forårsløg, hvidkål og dild i.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>