Kategorier

Fyldte kalkunruller

4 personer

4 tynde skiver skært kalkunkød
salt
friskkværnet, hvid peber
8 blade frisk salvie
2 papirtynde skiver parmaskinke
50 g reven mozarellaost
2 spsk olivenolie
4 tomater
5 dl nylavet kartoffelmos
400 g grønne bønner

Krydr kalkunkødet let med salt og peber og læg 2 salvieblade på hvert stykke, herover ½ skive skinke og reven ost. Rul kødet sammen og bind en bomuldstråd om. Varm olien i en gryde og brun rullerne for middelstærk varme. Skru ned og læg låg over og lad dem simre i 20 minutter. Vend dem et par gange. Skær toppen af tomaterne. Tag tomatkødet forsigtigt ud, hak det let og kom det i gryden til kalkun rullerne. Smag kartoffelmosen til med salt og peber. Fyld tomaterne med meget varm kartoffelmos.

Nip stilken af bønnerne. Kom vand og salt i en pande og kog bønnerne i vandet 5 minutter. Server de nystegte ruller sammen med skyen, de fyldte tomater og bønner.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>