Kategorier

Kage med mango og ananas

Cakes, bradepande 12 personer

200 g smør
175 g flormelis
1 tsk stødt ingefær
3 æg
180 g mel
1 tsk bagepulver
250 g blandet mango-ananas

Pynt:
40 g mandelflager

Smør, flormelis og ingefær rørs let og luftig. Rør æggene i et ad gangen. Bland bagepulver og mel og rør det i med let hånd. Vend frugtstykkerne forsitigt i. Bred dejen ud i en bradepande, ca 32 * 22 cm, og drys med mandlerne. Bag kagen på næstnederste rille ved 190° i 20 min Lad den køle lidt af, inden den skæres i firkanter og serveres lun.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>