Cakes, bradepande 12 personer
Dej:
6 æg
180 g sukker
100 g smeltet smør
75 g mel
25 g majsstivelse (maizena)
1 tsk bagepulver
Fyld:
1 ds mandarinfileter
100 g ymerdrys
Glasur:
100 g flormelis
Kogende vand
Æg og sukker piskes til skum, og det varme, smeltede smør tilsættes i en tynd stråle. Pisk godt. Bland mel og majsstivelse med bagepulveret og rør det i med let hånd. Fyld halvdelen af dejen i en bradepande, ca 24 * 36 cm, og fordel de afdryppede mandarinstykker over. Bred den resterende dej over, så den dækker helt. Fordel ymerdrysset på toppen af dejen og bag den på næstnederste rille ved 190° i ca 20 min Lad kagen køle af. Rør flormelis med vand til en ikke for tynd glasur og pynt kagen. Skær den i passende stykker.