Kategorier

Jordbærkage med marcipanbund

Cakes, bradepande 12 personer
 
200 g rå marcipan
150 g smør
1 æg
175 g sukker
150 g mel
1 tsk bagepulver

Fromage:
2 æggeblommer
75 g sukker
3 blade husblas
Reven skal af 1 appelsin
½ dl appelsinsaft
2½ dl piskefløde

Pynt:
300 g friske jordbær

Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker. Bland mel og bagepulver og rør det i. Bred dejen ud på en bradepande, ca 22 * 34 cm, og bag bunden lysebrun ved 180° i ca 40 min Køl den af. fromage: æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og –skal tilsættes. Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min Vrid vandet af og smelt den ved at overhølde den med en smule spilkogende vand, mens der røres. Rør husblasen i æggemassen. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.