Kategorier

Kanelkage

Dej:
125 g. smeltet margarine
400 g. sukker
400 g. mel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
½ ltr. kærnemælk

Glasur:
50 g. smeltet margarine
200 g. flormelis
2 tsk. vanilie
1 spsk. kakao
4 spsk. varm kaffe

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter kommes mælken i. Bland mel, kanel og natron, tilsæt det i tilsidst. Rør dejen godt og kom den i en smurt bradepande. Bages i en varm ovn ved 200° ca. 30 min. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres af ovennævnte ingredienser. Kagen pyntes evt. med hakkede nødder og skæres i passende skiver. Hvis man bruger den store bradepande fra komfuret, dobler man op til 1 l. kærnemælk.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.