200 g smør
250 g flormelis
3 æg
250 g mel
1 tsk bagepulver
Creme:
100 g smør
2 æggeblommer
75 g flormelis
½ dl stærk kaffe
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk stærk kaffe
Rør først fedtstoffet godt. Rør så flormelis og æg i. Melet blandes med bagepulver og røres i dejen. Fyld dejen i en smurt springform og bag den midt i en 175 grader varm ovn i 1 time. Prøv at stikke i kagen med en strikkepind. Hænger dejen ikke ved, er kagen bagt. Når den er helt kold, flækkes den.
Smørcreme: Rør 100 g smør med 2 æggebkommer og 75 g flormelis, rør kaffen ganske langsomt i. Læg kagen sammen med denne smørcreme.
Glasur: Sigt 100 g flormelis og rør det til en glasur med 1 spsk stærk kaffe. Smør det ovenpå kagen.
Fryseegnet.