Kategorier

Italiensk Kartoffelfad

(2 personer)

500 g mellemstore kartofler skåret i tynde skiver
1 lille løg skåret i tynde skiver
15 g dulle
1 fed presset hvidløg
½ ds. hk. flåede tomater
1 æg
½ dl mælk
½ tsk salt
peber
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
½ dl reven ost.

Svits løget halvmørt i dullen. Bland løg, hvidløg og tomater med sammenpisket æg, mælk, salt, peber og krydderier. Kom kartofler og æggemassen lagvis i et smurt ildfast fad. Drys osten over. I ovnen ca. 50 min ved 200º.
Retten kan laves i micro-ovnen. Giv den ca. 5 min ad gangen, til kartof-lerne er møre. Drys osten over og gratiner overfladen gylden i ovn ved 250º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>