Kategorier

Ungarske jomfruhummerhaler med peberfrugter

Skaldyr 4 personer

400 g jomfruhummer – haler
Scampi’er eller Kæmperejer
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
125 g bacon
1 mellemstort løg
1 spsk hvedemel
1½ kop sødmælk eller yoghurt
Hakket kommen
Hakket persille
Salt – friskkværnet peber

Læg de kogte – optøede – skaldyr i et fad og drys dem med hakket kommen, persille, salt og peber. Rør af og til. Skyl peberfrugterne, halvér dem og fjern stilk og frøstol. Overhæld dem med kogende vand og lad dem stå 3 – 5 minutter, før de skæres i strimler. Baconet svitses og brunes i melet. Mælk eller yoghurt hældes over og skaldyrene kommes ved og koger et kvarters tid ved jævn varme. De strimlede peberfrugter tilsættes til sidst. Ungarerne spiser løse ris og drikker kraftig hvidvin til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>