Kategorier

Jomfruhummer med basilikum

(2 personer)

Til hver en tid er friskpillede jomfruhummer at anbefale, men de frosne kan også anvendes med stor fornøjelse.

ca. 200 g jomfruhummerhaler
1 fed hvidløg
1 skive toast (daggammelt)
1 spsk friskreven parmesan-
ost
3-4 stilke frisk basilikum
3-4 spsk god olivenolie
saft og peber

Læg jomfruhummerhalerne i en ildfast skål eller fad.
Blend resten at ingredienserne og kom det henover. Sæt det i ovnen under den tændte grill i fem-seks minutter, eller indtil det bliver gyldent og sprødt.
Servér med det samme evt. med frisk salat eller ristet brød til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>