Kategorier

Gulerodssaft m. frugt

Drikkevarer 2 glas

1 kg gulerødder
1 stor mango, papaja eller 3 dl friskpresset appelsinjuice

Pynt:
appelsinskiver

Skær de store gulerødder i mindre stykker (de skal ikke skrælles) og kør dem gennem en saftpresser. Der bliver ca. ½ l saft. Fjern kerner og skræl fra mango/papajafrugt. Skær frugten i store

terninger og kør den gennem saftpresseren. Hvis friskpresset appelsinsaft bruges, bland det da med gulerodssaft og hæld det i afkølede glas og pynt med en skive appelsin.

Tid i alt: 15 min.

Holdbarhed: 2 dage i køleskab.

Energiindhold pr. glas: 210 kj (47 kcal)

Protein: 7,4 pct.

Fedt: 6,9 pct.

Kulhydrat: 85,6 pct.

Kilde: I Form, nr. 8/1995

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.