Kategorier

Grøntsagsbombe

Drikkevarer 2 glas

1 agurk
1½ tsk citronsaft
8 stænk Tabasco
2 stilke bladselleri
2 forårsløg
1 dåse tomater
½ tsk salt
½ tsk sukker
½ tsk frisk revet ingefær

Pynt:
bladselleri og gulerod

Skræl agurken, fjern kernerne og purér den med citronsaft og Tabasco i en foodprocessor eller blender. Skær bladselleri i stykker og gem bladene til pynt. Kassér den grønne del af

forårsløgene og hak den hvide del. Kom bladselleri, forårsløg, tomater, salt, sukker, og ingefær i og blend det hele godt. Stil drikken i køleskab i mindst 40 min. Og hæld i glas.

Tid i alt: 50 min.

Heraf arbejdstid: 10 min.

Holdbarhed: 2 dage i køleskab

Energiinhold pr. glas: 283kj (67 kcal)

Protein: 17,5 pct.

Fedt: 6,4 pct.

Kulhydrat: 76,1 pct.

Kilde: I Form, nr. 8/1995

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.