Der anvendes : Til ca. 4 personer
500 gram kyllingekød uden ben
Til marinaden :
2 spsk. japansk sojasauce
2 spsk. sake eller tør sherry
1 tsk. friskrevet ingefærrod
Desuden :
1 lille rød og grøn peber
2 spsk. maizenamel
jordnøddeolie til friture
Til dejen :
2 æggehvider
2 spsk. maizenamel
salt
Fremgangsmåde : Tilberedningstid, ca. 30 minutter + marineringstid, 20 minutter.
1 : Snit kødet i ca. 3 cm store tern. Bland ingredienserne til marinaden sammen, og lad kødet trække deri i 20 minutter.
2 : Halver pebrene. Fjern frøene, og udstik stjerne med en stjerneform.
3 : Til dejen : Pisk æggehviderne halvstive. Rør forsigtigt maizenamel og lidt salt i med et piskeris.
4 : Lad kødet dryppe af, dup det tørt, og vend det i maizenamel. Opvarm rigeligt olie til 160 grader i en stor gryde. Frituresteg peberstjernerne deri i ca. ½ minut, og lad dem dryppe af på køkkenpapir.
5 : Vend kødstykkerne i dejen og steg dem portionsvis i olien i 4 minutter. Lad dem dryppe af på køkkenpapir og anret dem sammen med peberstjnerne.