Kategorier

Kyllingespid med ananas og broccoli

Grill, Fjerkræ, Hovedretter – Personer: 4

4 store kyllingebryster, dybfrossent
300 g broccoli
4 skive ananas

Marinade:
1/4 tsk peber
1 dl kinesisk soya
3 spsk sherry
1 tsk stødt ingefær
2 spsk purløg, fintklippet

Pisk marinaden sammen. Fjern skind og ben fra kyllingekødet, skær det i mindre stykker og kom det i marinaden. Lad det marinere 2-3 timer. Del broccolien i mindre stykker og giv dem et opkog i letsaltet vand. Dup kødet fri for væde og sæt det på spid skiftevis med stykker af ananas og broccoli. Lægges på grillen 8-10 min., vendes jævnligt og pensles med marinaden under stegningen.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>