Kategorier

Frisk grøn æblesalat

4 personer

500 g  økologisk kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål 
6 stk  groft revne æbler 
Citronsaft 

Fremgangsmåde:
Den optøede grønkål blandes med de revne æbler.
Smag til med lidt citronsaft.

Serveringsforslag:

Hovedret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold eller varm til al slags kød både kogt og stegt f.eks. stegt kylling og kartofler.
Prøv også med kalkun, medister eller frikadeller.

Frokostret/forret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold med hvide/røde marinerede sild samt rugbrød.

Vegetarret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold med peberfrugter i strimler, pasta og croutons, eller til tomatsalat med fetaost og løgringe samt groft rugbrød.

Portionsfakta og energifordeling i procenter
Frisk, grøn æblesalat til én person samt 1 stegt kyllinglår (både over- og underlår) og 3 kogte kartofler.
Energifordeling pr. 100 gr Uden tilbehør Med tilbehør
kJ / kcal: - 2.435/580
Protein: 10 % 27 %
Kulhydrat: 82 % 45 %
Fedt: 8 % 28 %

 

Opskriften er sponsoreret af Sønderjydsk Kål

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.