4 personer
500 g økologisk kogt, hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål
6 stk groft revne æbler
Citronsaft
Fremgangsmåde:
Den optøede grønkål blandes med de revne æbler.
Smag til med lidt citronsaft.
Serveringsforslag:
Hovedret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold eller varm til al slags kød både kogt og stegt f.eks. stegt kylling og kartofler.
Prøv også med kalkun, medister eller frikadeller.
Frokostret/forret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold med hvide/røde marinerede sild samt rugbrød.
Vegetarret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold med peberfrugter i strimler, pasta og croutons, eller til tomatsalat med fetaost og løgringe samt groft rugbrød.
Portionsfakta og energifordeling i procenter | ||
Frisk, grøn æblesalat til én person samt 1 stegt kyllinglår (både over- og underlår) og 3 kogte kartofler. | ||
Energifordeling pr. 100 gr | Uden tilbehør | Med tilbehør |
kJ / kcal: | - | 2.435/580 |
Protein: | 10 % | 27 % |
Kulhydrat: | 82 % | 45 % |
Fedt: | 8 % | 28 % |
Opskriften er sponsoreret af Sønderjydsk Kål