Kategorier

Fiskelasagne

2 hk. løg
2 spsk olie
2 knuste hvidløgsfed
1 dl tomatpuré
5 flåede og finthk. tomater
salt og peber

3 spsk dulle
3 spsk mel
½ L mælk
50 g reven ost
salt
peber

¾ kg fileter (torsk, sej eller rødspætte)
250 g forkogte lasagneplader

Løg og hvidløg svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré og tomater. Krydr med salt, peber og merian. Lad sovsen koge ind i 20 min.
Dulle smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog igennem og smag til med ost, salt og peber.
Fileterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs. Slut med bechamelsovs og reven ost. 200º i 30-40 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>