4-6 personer
ca. 250 g lasagneplader ca. 12 stk
Fyld:
400 g hakket fiskekød
1 lille finthakket løg
200 g hytteost
200 g danefrost spinat i kugler
3 spsk parmesanost
½ tsk salt
peber
Bechamelsauce:
25 g margarine
4 spsk mel
½ l fiskebouillon
½ l mælk
muskatnød
peber
2 spsk parmesanost til garnering
Tilbehør:
4 skiver grovbrød
grøn salat
Fiskekødet, løg, hytteost, optøet spinat, parmesanost, salt og peber røres sammen.
Sauce: Margarinen smeltes i en gryde, melet røres i. Mælk og fiskebouillon piskes i lidt efter lidt. Saucen koges igennem. Smages til med revet muskat og peber.
Et ovnfast fad smøres. Lasagneplader, fiskeblanding og bechamelsauce lægges lagvis i fadet. Begynd og slut med sauce. Parmesan drysses over. Fadet stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 40-45 minutter på midterste rille.