Fisk 4 personer
400 g fiskekød
1 løg
2 gulerødder
200 g kogte kartofler
1 æg
1 spsk fiskesennepsmel
½ spsk paprika
50 g mel
2 spsk smør til stegning
Peberrodssauce:
1 dl yoghurt naturel
1 tsk fiskesennepsmel
1 spsk eddike
1½ spsk peberrod, fint revet
Pynt:
Citronskiver og persille
Tilbehør:
1 kg kartofler
500 g grønne bønner
Hak fiskekødet med en skarp kniv. Hak løg fint. Riv gulerødder fint. Mos kartofler med en gaffel. Bland fisk, kartofler, løg, gulerødder, æg sennepsmel, paprika, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Form fiskeblandingen til 8 flade krebinetter. Vend dem i mel. Steg krebinetter i smør 4-5 min. på hver side.
Peberrodssauce: Bland yoghurt naturel, sennepsmel, eddike (gerne rødvinseddike) og peberrod.
Tips: Brug torsk eller laks, tun, krabbe eller laks fra dåse eller en rest kogt fisk.