Kategorier

Fint farsbrød

6 personer

Tilberedningstid: 40 minutter

Ovntid: 45 minutter

1 kg hakket oksekød
2 æggehvider
1 dl rasp
1 dl bouillon
2 grønne peberfrugter
1-2 røde eller gule peberfrugter
125 g champignoner
2 spsk olie
3 spsk hakket persille
1-2 knuste hvidløgsfed(kan undlades)
salt
peber
smørklatter
1-2 dl bouillon
2 dl tomatpuré

Rør det hakkede kød sammen med æggehvider og rasp og rør bouillon i. Bland de finthakkede peberfrugter og kom dem i farsen. Svits de grofthakkede svampe ganske kort i olien. Lad dem svale lidt, inden de også blandes i. Krydr med knuste hvidløgsfed, salt og peber. Form farsen til et brød, som lægges i et smurt ildfast fad. Kom smørklatter over og hæld lidt bouillon blandet med tomatpuré i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca 45 minutter. Dryp af og til farsbrødet med væden fra fadet. Sæt bagekartofler i ovnen samtidig, så har de tilbehøret klar når retten er færdig.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.