Kategorier

Amerikansk farsbrød

400 g hakket oksekød
ca. 1 tsk salt
1 knsp peber
3 spsk rasp
1 æg
2 spsk hakket persille
3 spsk bouillon
2 spsk finrevet løg
1 lille finhakket peberfrugt
1 knsp allehånde
ca ¼ timian
2 spsk koncentreret tomatpuré
20 g smør/margarine

Tilbehør:
kartofler med krydderurter
salat

Tænd ovnen og indstil den på 175C. Ælt kødet med alle ingredienser, undtagen tomatpuré, smør og rasp. Smør en sandkageform, ca. 1 liter. Fyld farsen i formen. Bland tomatpuré og smeltet smør. Smør det over farsen. Drys rasp over. Sæt formen på ovnristen midt i ovnen ved 175C i ca. ¾ time. Hæld forsigtigt skyen fra, når farsbrødet er bagt. Vend forsigtigt brødet ud på en stor tallerken og vend det igen om på serveringsfadet, så overfladen kommer opad. Skæres for i skiver.

Farsbrødet kan varieres med andre findelte grønsgaer, f.eks. bladselleri, porre, hvidløg, tomater.

Kilde: GOD MAD let at lave

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.