Kategorier

Fie’s farsfad

8-10 mellemstore kartofler
2 løg
salt og peber
2 dl mælk
400 g hk. kød
1 æg
1 spsk kartoffelmel
1 ds. hele tomater
5-6 skiver bacon
8-10 skiver mild ost
600 g blandede grønsager

Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og lægges lagvis med rå, hakkede løg, salt og peber i et dybt, ildfast fad. herover mælken med evt. smørklatter.
Bager i ovnen på nederste rille ved 200º i 20 min.
Imens blandes kødet med salt, peber, æg og væden fra tomaterne (ca. 2 dl).
Kartoflerne tages ud af ovnen, herpå fordeles farsen som store ovale boller. Baconskiver fordeles over, og fadet sættes i ovnen i 40 min.
Tages ud igen, en osteskive og tomaterne fordeles øverst, og fadet sættes i ovnen 10 min. med grønsager i midten af fadet.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.