Kategorier

Baconruller

¾ kg skrællede kartofler
2-4 porrer
3 dl bouillon

400 g hk. oksekød
200 g hk. flæskekød
1 æg
2 mellemstore kogte kartofler
1 dl fløde
salt og peber
8 skiver bacon

Skær kartoflerne i meget tynde skiver. Skær porrerne i 1 cm brede stykker. Læg begge dele i et ovnfast fad og hæld bouillon over. Dæk fadet med folie og sæt i ovnen i 20 min ved 200º.
Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde at farsen er fast. Tilsæt krydderier. Form til 8 aflange ruller og læg en baconskive om hver. Læg rullerne i fadet og bag i 20-30 min. indtil rullerne er gennemstegte og bacon gyldent. Dryp af og til med væden i fadet.
Drys evt. lidt reven ost på baconrullerne 10 min før de er færdige.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>