Kategorier

Gratineret hamburgerryg

1 kg kartofler
2 hk. løg
250 g champignon i kvarte
10 g dulle

15 g dulle
2½ spsk mel
4 dl mælk
lidt reven muskatnød
¼ tsk salt
peber
¾ dl reven parmesanost

Kartoflerne skrælles og skæres i 1 cm. tykke skiver. Koges i letsaltet vand 10 min. og fordeles i et smurt ovnfast fad..
Hamburgerryggen skæres i terninger og drysses over.
Løgene svitses i dullen. Champignonerne svitses med.
Fordeles over hamburgerryggen.
Dullen smeltes i en gryde, melet røres i.
Gryden tages af varmen,.
Smage4s til med muskatnød, salt og peber.
Saucen hældes over.
Parmesanost drysses over.
Gratineres i ovnen 30 min ved 200º på midterste ovnrille.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.