Kategorier

Luksuspandekager

125 g mel
½ tsk salt
6 dl mælk
3 æg
3 spsk smeltet dulle

½ hk. løg
1 spsk dulle
2 spsk mel
3-4 dl kaffefløde
150 g røget laks
3 grofthk. hårdkogte æg
dild
salt og peber
evt. revet ost

Pandekagedejen piskes sammen og hviler lidt. Bag små pandekager og læg folie imellem.
Løget steges i dullen.
Melet drysses over og fløden kommes i.
Koges godt igennem.
Æggene blandes i sammen med laksen, der er skåret i strimler, og klippet dild.
Varmes igennem, men må ikke koge.
Smages til med salt og peber.
Fordel 2 spsk fyld på pandekagerne, rul dem let sammen og læg dem i et ovnfast fad.
Kan vente i køleskab nogle timer.
Ost drysses over og pandekagerne gratineres i ca. 8-10 min. ved 240º.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.